Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://www.roto-kruna.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Sukladno s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”), koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. godine, a kako bismo mogli djelovati u skladu sa GDPR zahtjevima, dužni smo Vas upozoriti kako kontaktiranjem pristajete da se Vaši poslani podaci pohrane u našoj bazi podataka zbog poslovnog odnosa s Roto-Kruna d.o.o.

Vaše podatke ne ustupamo trećim stranama i njima će se postupati u skladu s Uredbom.

U svakom trenutku možete putem telefona ili e-maila zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ste prijavljeni na tim web-stranicama.

 

ROTO Kruna d.o.o.