ROTO Kruna d.o.o. factory shop

O nama

ROTO Kruna d.o.o. za proizvodnju i usluge osnovana je krajem 2007.god povodom uspjeha na 32. Međunarodnom sajmu inovacija INOVA 2007., održanog 7.-11. studenog 2007. u Zagrebu, na kojem je prvi put javno i stručno predstavljen inovativan hrvatski proizvod „Roto rašpa“, univerzalan alat za ručne rotirajuće kutne brusilice koji služi za obradu drva, gume, plastike, umjetnih smola, stiropora i drugih mekih materijala.

Tvrtka ROTO Kruna d.o.o. započinje s radom 01. siječnja 2008. godine te joj je osnovna zadaća proizvodnja vlastitih inovativnih proizvoda. „Roto rašpa“, a kasnije i novih inovacija „Tračna rašpa“ i „Građevinska ručna rašpa“. Uz proizvodnju cilj poduzeća je plasman na tržište EU i šire.

ROTO Kruna d.o.o. obiteljska je tvrtka, a osnivači tvrtke su inovatori Ivan, Roman i Tomislav Krunić.

Za svoj rad i trud poduzeće ROTO Kruna d.o.o. svake godine ocijenjena je bonitetom izvrsnosti i posjeduje nagradu „European Business Adwards“ 2015/2016 kao nacionalni šampion iz Hrvatske u europskom natjecanju poslovnih subjekata.

Roman Krunić, direktor tvrtke ROTO Kruna d.o.o. upisan je u Zlatnu knjigu najuspješnijih menadžera u Hrvatskoj za 2012.g.

ROTO Kruna d.o.o. nalazi se u prvih 10% najboljih poduzeća i obrta u Hrvatskoj temeljem redoslijednog popisa (rang-liste) koji se radi kombinacijom raznih kriterija, među kojima je najvažnija novostvorena vrijednost.

hr
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu